Locatie gegevens:

Berghemerweg, Gulpen

Nederland (Limburg)

Vanuit alle kanten zullen routeborden u de weg wijzen naar onze locatie. Ter plaatsen aangekomen zullen verkeersleiders u loodsen naar onze parkeerterreinen.

 

Route voor deelnemers: Om alle verkeer in goede banen te leiden vragen wij deelnemers dan ook om niet met tractoren of vrachtwagens langs het zwembad omhoog te rijden. Verkeersregelaar zullen jullie dan ook richting de Teheuxweg sturen waar er de Gulpenerbergweg omhoog gereden kan worden. Op deze manier kan ons terrein het makkelijkst bereikt worden.

 

 

Met de auto:

* Vanuit Gulpen / Vaals: volg de weg tot aan het kruispunt / verkeerslichten in Gulpen (nabij Bierbrouwerij Gulpener). Sla hier linksaf (Molenweg). Neem de tweede straat rechts (Landsraderweg). Volg de weg alsmaar rechtdoor, deze leiden naar de Gulperberg. Boven op de Gulperberg aangekomen zult U de routeborden vinden en wordt U naar de parkeerplaats begeleidt.

* Vanuit Maastricht: volg de weg tot U Gulpen binnenrijdt bij de verkeerslichten. Bij deze verkeerslichten slaat U rechtaf (Molenweg). Neem vervolgens de tweede straat rechts (Landsraderweg). Volg de weg alsmaar rechtdoor, deze leiden naar de  de Gulperberg. Boven op de Gulperberg aangekomen zult U de routeborden vinden en wordt U naar de parkeerplaats begeleidt.

 

Openbaar vervoer:

* Raadpleeg de website van 9292.nl, om je route per bus te plannen. Tot aan het wedstrijdterrein is er geen busverbinding. De dichtstbijzijnde bushalte is het busstation in Gulpen.